Hver måned sammensætter køkkenchefen to 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

MENU 1

FORRET

Carpaccio

Serveres med parmesan, rucola, soltørret tomater & toppes med olivenolie.
Serveres med hjemmebagt brød og smør.

HOVEDRET

Oksemørbrad

Serveres med dagens kartofler og grøntsagswok.
Sauce: beairnaise, champignon eller rødvinssauce.

DESSERT

Tiramisu

300 gr. : 399,-
400 gr. : 499,-

(Min. 2 kuverter)

MENU 2

FORRET

Laksecarpaccio

Serveres med purløg, kapers, creme fraiche.
Serveres medhjemmebagt brød og smør.

HOVEDRET

Serveres med dagens kartofler og grøntsagswok.

Sauce: beairnaise, champignon eller rødvinssauce.

DESSERT

Panna cotta med jordbær.

300 gr. : 399,-
400 gr. : 499,-

(Min. 2 kuverter)