Oksemørbrad menu
Starter
Hokkaido suppe med ristede græskarkerner, serveres med brød og smør
Forret
Oksecarpaccio med rucola, cherrytomater og parmesan, toppet med balsamico.
Hovedret
Oksemørbrad 200 eller 300 g. serveres med pommes anna, sæsonens grønt og valgfri sauce
Dessert
Lækker italiensk Tiramisu
med 200 g. oksemørbrad
479,- pr kuvert
med 300 g. oksemørbrad
569,- pr kuvert
Ribeye menu
Starter
Hokkaido suppe med ristede græskarkerner, serveres med brød og smør
Forret
Rejecocktail serveres med rød dressing, citron, kaviar, asparges og grønt
Starter
Dry-aged Ribeye 250 eller 350 g. serveres med pommes anna, sæsonens grønt og valgfri sauce
Starter
Lækker Panna Cotta med bær
med 250 g. oksemørbrad
539,- pr kuvert
med 350 g. oksemørbrad
629,- pr kuvert